Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Denmark Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tapet fibra de sticla Vitrulan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Denmark Design România utilizezază în amenajarea spatiilor un material special din fibră de sticlă minerală pură („glass déco fabrics”) cu o multitudine de texturi. Acesta poate fi folosit la îmbrăcarea peretilor interiori, inclusiv a celor cu cerinte speciale ca de exemplu cei ai unitatilor medicale.

Criteriile fundamentale de care producătorul, Vitrulan Textilglas GmbH din Germania, a tinut cont la crearea acestui material special au fost estetica si functionalitatea.

Utilizarea materialului din fibră de sticlă minerală pură prezintă următoarele avantaje:
1. Oferă peretelui o structură aparte, originală;
2. Acoperă neregularitătile suprafetelor;
3. Elimină lucrările de finisare ale peretelui si reparatiile suplimentare ce apar în cazul zugrăvirii cu vopsele lavabile;
4. Conferă rezistentă deosebită în timp a stratului suport;
5. Este deosebit de rezistent la interventiile mecanice;
6. Nu mucegăieste;
7. Rezistă la umezeală si nu retine umiditatea, lăsând peretele să respire;
8. Isi păstrează dimensiunile datorită adezivului cu care este aplicat;
9. Inlocuieste cu succes faianta oferind, în plus, o senzatie de căldură si confort.

Vopselele
Denmark Design continuă în România experienta de 116 ani a specialistilor în amenajări de la Flügger Danemarca, aducând cu sine standardul, calitatea si conceptul scandinavic care si-a demonstrat eficienta prin trecerea cu succes a testului timpului.

Specializată timp de 16 ani în utilizarea produselor concernului Flügger, echipa Denmark Design vă propune un sistem inovator pentru România: servicii complete si de calitate, adaptate fiecărei cerinte în parte, folosind o gamă de produse diferită de cea de pe piata românească.

Tehnica si materialele de lucru respectă reteta originală de aplicare, iar garantia oferită este unică în România: 15 ani!
Produsele oferite de societatea Denmark Design reprezintă alegerea ideală pentru spitale si unitati medicale datorită avantajelor, atât estetice cât si functionale, prin deosebita fiabilitate a materialelor si a vopselelor folosite, acestea având o rezistentă foarte mare la spălare, inclusiv la cea chimică.

Revopsirea se face usor, cu vopsele speciale prin care suprafata primeste o cromatică diferită, devine mată sau strălucitoare, după preferintele dumneavoastră.

Alegerea acestui tip de vopsea si a fibrei de sticlă reprezintă o alternativă la utilizarea clasică a faiantei folosite în holurile si băile sau bucătariilor de spital, adaugând căldură si culoare, oferind, în acelasi timp, o notă deosebită si originală oricărui spatiu. Pe lângă aspectul estetic este bine de stiut faptul că bacteriile si virusii găsesc, în spatiile dintre bucătile de faiantă, conditiile ideale pentru germinare deoarece prin cimentarea faiantei se formează o suprafată poroasă.

La modificarea destinatiei încăperii sau la aplicarea altei culori, procesul de renovare este mult usurat, neimplicând înlăturarea vechiului strat. Se elimină totodată o serie de inconveniente rezultate în urma fixării diferitelor obiecte (sanitare, de mobilier, decorative), montajul fiind mult mai simplu. Designul spatiului este schimbat rapid si în mod curat până la următoarea renovare iar contrastele, decoratiunile joviale, culorile revigorante sau pastelurile personalizează fiecare lucrare, conferindu-i elegantă si unicitate.
Spre deosebire de vopselele lavabile, aceste vopsele:
1. Se pot curăta prin frecare umedă (mai mult de 10.000 de spălări);
2. Rezistă la produsele de dezinfectie;
3. Nu se pătează;
4. Isi păstrează culoarea peste 25 de ani (certificat).
In plus, finisajele sunt de mare impact, peretele păstrându-si aspectul perfect, fără crăpături sau fisuri. (Lucrările din anii ’80, de mare tinută si acum, demonstrează acest lucru).
Din Gura in Gura